Jdi na obsah Jdi na menu

Kabinet výtvarky

pořádá pravidelné výtvarné lekce z těchto oblastí:

kresba, malba, grafika, koláž a její variace, knižní a výtvarná kultura, práce s materiálem a recyklace, modelování a keramika, tvorba objektů, šití a ruční práce, přístupy arteterapie, floristika a plenérové aktivity.  

Vyberte si skupinku s pravidelnou docházkou nebo se informujte o docházení do výuky nahodile. Kompletní nabídka výtvarek a kurzů v e-shopu!

V kabinetním světě výtvarek vás vítá Markéta.

Vyberte si skupinku s pravidelnou docházkou nebo se informujte o docházení do výuky nahodile. Kompletní nabídka výtvarek a kurzů v e-shopu!

Objednáním zvolené skupinky vytváříte rezervaci místa, přihláška a pokyny k platbě Vám budou během ledna odeslány mailem.

Výtvarky 2.pololetí začínají 12.2.2024!

Mojí snahou je proniknout do jednotlivých výtvarných oblastí během jednoho šk.roku, činnosti se v něm střídají nebo prolínají. Děti mají možnost seznámit se s nejrůznějšími výtvarnými postupy, naučí se mnoho technik a pracují s nejrozmanitějším výtvarným materiálem a pomůckami. 

Hlavní cestou a myšlenkou kabinetních dílen je soustavně vést děti ku tvoření. 

Doporučený věk dětí: 5-12 let

Počet dětí ve skupině: 8

Cena za pololetí/ předplatné: 2.800,-Kč

Cena za jednu lekci: 350,-Kč/ plenér: 450,-Kč

Proces tvorby si patřičně vychutnáváme, malí výtvarníci hojně experimentují a lektorský přístup k nim je maximálně citlivý a vstřícný. Kabinet výtvarky pracuje metodou individuálního přístupu, na konci každé lekce vznikne výrobek či dílko, které si účastník většinou odnese domů, vždy je tedy za svoji píli a snažení odměněn! Vybranou tvorbu si také zakládáme, na konci pololetí nebo celého roku jsou dílna prezentována na společné výstavě, po jejím ukončení se všechna dílka dostanou ke svým autorům!

Do pravidelné výuky je možné se přihlásit před začátkem každého pololetí, k nepravidelné docházce pak kdykoliv během šk. roku. :)

Cena 2.800,-Kč zahrnuje pravidelnou docházku - setkání 1xtýden 90 min.

Součástí docházky je také plenérová kresba a malba - pro 1.pololetí na podzim (zářijový termín), pro 2.pololetí na jaře (červnový termín).

Pomůcky a veškerý materiál je zahrnutý v ceně - pomoc od dětí při shromažďování recy materiálu

 je vítána :) (krabičky, pevné roličky, textilní odstřižky, vlny, obinadla, nepotřebné hrnky, zbytky vosku ze svíček, obaly od džusů, kartony aj.)

Provoz výtvarné dílny byl zahájen v roce 2008 v Rudné u Prahy.  Postupem doby se podařilo dílničky zařídit také na Berounsku a Domažlicku. 

Těším se na malé i velké výtvarníky a na společně strávený čas při tvoření! 

Díky za Vaši přízeň! ♥

Informace, rezervace, přihlašování:

Mgr.Markéta König Cvachoučková/ mob.: 731 160 838, e-mail: vdilna@seznam.cz

Platba za předplatné se hradí vždy předem za každé pololetí.. buď hotově nebo na účet dílny: 

262251512/ 0300 (do poznámky uveďte jméno účastníka).

Platba jednorázová  (lekce 350,- a plenér 450,-Kč) se hradí dle domluvy.

 

 

Náhledy fotografií ze složky •NÁMĚTY• TECHNIKY TÉMATA

 

Portrét

Přihlášení

Registrace | Zapomenuté heslo

Kontakt

Mgr.Markéta König Cvachoučková Kabinet výtvarky

Mezouň 54
267 16 Mezouň
IČ: 87184656

731 160 838

vdilna@seznam.cz